Urime,shëndet e shumë gëzime për vitin 2013 të gjithë miqëve dhe lexuesve të Agjencionit FloripressUrime,shëndet e shumë gëzime për vitin 2013 të gjithë miqëve dhe lexuesve të 
Agjencionit Floripress


Foto: MIQT (dikur)

Gjeni veten dhe me thoni

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)