Skip to main content

PSE BËHET VJEDHJA E IDENTITEVE NË FACEBOOK.COM...
LUS MODERATORET E FACEBOKUT QË TË BLLOKOJNË TASH NJËFARË ABDULLAH SHAQIRIN E RREMË I CILI NË VAZHDIMËSI PLASON SHKRIME TË RREME KUNDËR MEJE NË FACEBOOC.COM.KY NJERI KA SHUMË IDENTITETE I CILI NË VAZHDIMËSI PLASON  SHKRIME FALLSO.

JA TASH NE FACEBOOK KA HAPUR IDENTITETIN E RREMË:

Abdullah Shaqiri ju ka dërguar një kërkesë për shoqërim.Konfirmo kërkesënFshije

LIDHUR ME RASTIN KAM SHKRUAR NË INTERNET DISA HERË...

LEXONI SHKRIMIN:

http://floripress.blogspot.com/2014/03/vjedhja-e-identitetit-dhe-e-mailat-e.html
foto e Abdullah Shaqirifoto e Abdullah Shaqiri


Si dhe shkrimin:http://floripress.blogspot.com/2014/11/njoftim-publik-vjedhja-e-identitetit.htmlPër t'u lidhur me Ndoc, regjistrohuni sot në Facebook.
AnëtarësohuKyçuni

Ndoc Camarroku

e Ndoc, regjistrohuni sot në Facebook.
AnëtarësohuKyçuni

Ndoc Camarroku

e Ndoc, regjistrohuni sot në Facebook.
AnëtarësohuKyçuni

e Ndoc, regjistrohuni sot në Facebook.
AnëtarësohuKyçuni

Ndoc Camarroku

Ο Ndoc Camarroku
είναι στο Facebook.
Για να συνδεθείτε με τον Ndoc, γραφτείτε σήμερα στο Facebook.
ΕγγραφήΣύνδεση
Ndoc Camarroku

Ndoc Camarroku

Λάθος Ndoc Camarroku; Δοκιμάστε ξανά

Άλλα άτομα με το όνομα Ndoc Camarroku

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)