Malsor Hasan Gjonbalaj merr titullin Doktor Shkence në sport

Ish futbollisti i njohur Malsor  Hasan Gjonbalaj, pas një pune te gjate ,kohë më parë ka mbrojtur disertacionin e doktoratës.


Tema në të cilën doktoroi Malsor Hasan Gjonbalaj është: “Karakteristikat somatotipe, bazike motorike, specifike motorike, dhe aftësitë funksionale te futbollisteve te rinj bazuar ne pozitën e tyre ne lojën e futbollit” ne Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit ne Universitetin e Mal te Zi.Malsor Gjonbalaj që një kohë ligjëron në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Edukatës Fizike. Ai së fundi ka qenë edhe drejtor sportiv i KF Shkëndija nga Tetova.

Prof.Dr.Flori Bruqi,Ph.D
Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)