Ruajtja e kulturës shqiptare në Mal të Zi, pa mbështetje institucionale

Kultura e shqiptarëve në Malin e Zi, si pjesë e kulturës mbarëkombëtare, paraqet një pasuri të veçantë, që sipas analistëve duhet mbrojtur dhe zhvilluar sa më shumë.Ata mendojnë se një mbështetje të duhur ndaj kësaj kulture duhet të shfaqin edhe institucionet përkatëse nga Tirana dhe Prishtina. (voa)

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)