Shkrimtari dhe mediet

Fotografia e Reshat Sahitaj

Nga Reshat Sahitaj Një analizë reale dhe e thuktë për veprimtarinë e shoqatave të shkrimtarëve ku në njê fshat dy shoqata kundër njëra tjetrës, në një qytet disa shoqata qe promovojnê vetën dhe tezet (dashnoret) ...
 duhet lexuar dhe përkrahur ky shkrim në mënyrë që të krijohet një MARRËVESHJE NDER SHQIPTARE DHE KU VLERAT DUHET TË VLERÊSOHEN.Flori Bruqi, ka bërë një punë të madhe duke zbardhur mafiozitetin e klaneve te shoqatave të krijuesve shqiptarë.

 Në asnjê vend te botês nuk ka në një qytet mbi 7 shoqata te shkrimtarëve. Pse krijohen terê keto shoaqta ne Kosovë?

 Ata qe nuk kanë vlera të mirëfillta, themelojnë shoqata e brenda shoqatave klane dhe ndarje , sepse pasi qe nuk kanë vlera , ata gjejnë fonde nga "poetë" e "poete" dhe ua botojnê librat e tyre duke i shpallur si më te mirët.

 I keni parë ne postime te ndryshme ne FB se sa shqiptari i Kosoves është ambasadori i PAQE në botë?

 A e dini se ata tituj , ato "Mirënjohje " , ato gradime janë POLLAVRA te sajuara nga disa indianë e matarapazë ballkanik e botëror dhe disa injorantë shqiptarë te cilet çantat e tyre i kanê te mbushura më MIRENJOHJE per çdo njeri që u afrohet? !

Prishtinë,28 jnar 2019.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)