NJOFTIM NGA LSHK


Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës

Njoftim

Kryesia e LSHK-së ka marrë vendim që sivjet koordinues i festivalit ndërkombëtar të poezisë “Drini poetik”, që mbahet më 10-11 qershor 2011, në Prizren, të jetë Abdyl Kadolli.

Organizimin për “Orën e Lidhjes” do ta ketë Sh. Galica, për  “Mbrëmjen e poezisë” - S. Basha, për orën letrare për fëmijë – B. Baliu, për përurimin e librave – R. Ramabaja, kurse për sesionin letrar – A. Hoxha dhe për ekspozitën artistike dhe vizitat e monumenteve – S. Fetiu.

Kryesia e LSHK-së fton këta anëtarë që të konfirmojnë pjesëmarrjen duke dërguar edhe nga një poezi të papublikuar (jo më të gjatë se 30 rreshta) për të konkurruar për çmimin Metafora, I, II, III deri më datën 25 maj 2011; nëse nuk dërgohen punimet, konsiderohet se të ftuarit kanë hequr dorë nga pjesëmarrja. Poezitë të dërgohen në e-malin: lshk2009@hotmail.com.


1.     Abdullah Thaçi

2.     Abdyl Kadolli

3.     Adem Zaplluzha

4.     Adem Zejnullahu

5.     Agim Desku

6.     Agim H. Berisha

7.     Albina Idrizi

8.     Ali Alidemaj

9.     Arif Bozaxhi

10.             Arsim Halili

11.             Avdi Ibrahimi

12.             Avni Dehari

13.             Bajram Kosumi

14.             Bardh Frangu

15.             Bedri Halimi

16.             Bedri Zyberaj

17.             Behram Hoti

18.             Beqir Buzuku

19.             Brahim I. Avdyli

20.             Daut Demaku

21.             Dibran Fylli

22.             Dren Shala

23.             Drenusha Zajmi – Hoxha

24.             Esat Loshaj

25.             Fatime Ahmeti

26.             Flora Brovina

27.             Flori Bruqi

28.             Ganimete Podvorica

29.             Gëzim Ajgeraj

30.             Gjon Gjergjaj

31.             Hajdin Abazi

32.             Hydajet Hyseni

33.             Ibish Neziri

34.             Ibrahim Skënderi

35.             Ismet Markoviq

36.             Jonuz Fetahaj

37.             Liri Loshi

38.             Martin Çuni

39.             Mazllum Baraliu

40.             Mehmedali Rexhepi

41.             Merxhan Avdyli

42.             Mexhid Havolli

43.             Miradije Ramiqi

44.             Muhamed Kërveshi

45.             Mustafë Xhemaili

46.             Nebih Bunjaku

47.             Nexhat Çoçaj

48.             Nexhat Rexha

49.             Nezir Prokshi

50.             Nuhi Veselaj

51.             Prend Buzhala

52.             Qerim Pllana

53.             Qibrije Demiri

54.             Rasim Selmanaj

55.             Rexhep Hoxha

56.             Riza Greiçevci

57.             Rrustem Geci

58.             Sabahate Byci

59.             Sabile Basha

60.             Sabit Idrizi

61.             Sadik Përvetica

62.             Sadri Fetiu

63.             Sadri Kelmendi

64.             Sali Bytyçi

65.             Sanije Ahmeti – Dubova

66.             Sarë Gjergji

67.             Sejdi Berisha

68.             Selajdin Krasniqi

69.             Skënder R. Hoxha

70.             Shefqet Rexhepi

71.             Shqipe Hsani

72.             Tafil Duraku

73.             Valentina Saraçini

74.             Veli Veliu

75.             Yrjet Berisha

76.             Isamil Syla

77.             Nuhi Vinca

78.      Zejnel Beksac

79.      Agim Rifat Jeseren

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)