Mars i Përflakur(Antologji poetike për dëshmorin Ismet Qorraj)

Është ne dorë te lexuesit libri antologjik me titull  :  Mars i  Përflakur


(Antologji poetike për dëshmorin Ismet Qorraj)

Librin  në internet mund ta lexoni  :

Përgatit: Flori Bruqi

MARSI I PËRFLAKUR
http://www.sa-kra.ch/literatur_7.htm

Përgatiti dhe redaktoi : Flori Bruqi
Recenzent : Izet Duraku, Rexhep Shahu
Ballina & arti grafik : BoV Desing
Fotoja në ballinë : Deshmori Ismet Qorraj 
© Të gjitha të drejtat janë të Axhensionit Floripres 
Shtëpia botuese : Klubi i Poezise, Tiranë
e-mail : klubipoezis@yahoo.com
Telefon : +355 682076965
+355682460417
Shtypshkronja : Vision Print Prishtinë
Prishtinë - Tiranë, 2015

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)