Libra të rinj për shkarkim falas
Libra të rinj për shkarkim falas
Flori Bruqi - "MARSI I PËRFLAKUR"

Flori Bruqi - "ATDHEU IM S'MË VRET"

Flori Bruqi - "DIADEMË LETRARE"

Flori Bruqi - "DIADEMË LETRARE III"

Adem Zaplluzha - "DËNESTE BASHKË ME ERËN"


Bertolt Breht - "JETA E GALILEIT"

Adem Zaplluzha - "DRITARET E VERBËTA"

Adem Zaplluzha - "AJO NUK ERDHI SONTE"

Adem Zaplluzha - "NË PREHRIN E PEMËVE"

Kalosh Çeliku - "LAVDI"

Simpozium ndërkombëtar - "IDENTITETI EVROPIAN I KOSOVËS"

Xhevahir Cirongu & Bedri Neziri - "KOSMOGONIA E NJË POETI KOSOVAR"

Halil Xani & Xheladin Mjeku - "PREKJA E PIKËLLIMIT"

Ardian Ramadani - "GJURMË REALITETESH"

Kalosh Çeliku - "RRUFJANI"

Albatros Rexhaj - "NË KËRKIM TË DALJES"

Elife Luzha - "VDES ME TRËNDAFILIN"

Bujar Plloshtani - "TRAKTATI MBI ARSYEN E MENDIMIT"

Kalosh Çeliku - "XHADIA"

Vladimir Marku - "BISEDË ME OSKAR UAJLLDIN"

Alban Guri - ""UN" DHE DASHURIA"

Përparim Hysi - ""FAJI" I ISAKOVSKIT"

Begzat Rrahmani - "MREKULLITË E KUR'ANIT"

Përparim Hysi - "EH, SI QENKA DASHURIA"

Faik Mustafa - "BURRAT E DHEUT"


Rhonda Byrne - "FSHEHTËSIA"


Rhonda Byrne - "FORCA"

Nase Jani - "GRUAJA NË KAFAZ"

Arjan Th. Kallço - "ËNDRRAT THYHEN SHPEJT"

Mehmet Bislimi - "LIRIKAT E FJETURA"Sazan Guri  - "PSIKOLOGJIA E USHQYERJES"
Abdirahim Idriz - "NDRIÇIMI I MENDJES"

Lille Venn -"PLLAKAT E SMERALDTA"Vlora Banushaj - "IMAGJINATA V"

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)