RrGGK dënon rëndë sjelljen skandaloze ndaj Donika GërvallësRrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) dënon rëndë sjelljen skandaloze ndaj kryetares së degës së LDK-së në Gjermani, Donika Gërvalla.
RrGGK përmes mediave online thotë ka mësuar se Donika Gërvallës iu ndalua pjesëmarrja në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së ku pas tentativës së saj për të marrë pjesë në mbledhje ajo u tërhoq zvarrë jashtë.

Donika Gërvalla
“Dihet mirë që pozita e grave është e pavolitshme në partitë politike ku dukshëm dominojnë burrat. Si rezultat ata duhet të inkurajojnë gratë të marrin pjesë e jo ti përjashtojnë ato. Kjo bëhet përmes kulturës së komunikimit dhe sjelljes së mirëfilltë për të inkurajuar debat dhe komunikim demokratik, pasi që demokracia thëret dialog dhe jo dhunë”, thuhet në reagim.
Andaj, RrGGK thotë del në përkrahje të Donika Gërvallës dhe dënon rëndë këtë sjellje skandaloze ndaj saj. RrGGK po ashtu kërkon nga institucionet përgjegjëse të Republikës së Kosovës që të ndërmarrin masat e duhura për kryesit e këtij rasti, si dhe të parandalojnë q ë raste të tilla të ndodhin në të ardhmen.
- See more at: http://lajmi.net/rrggk-denon-rende-sjelljen-skandaloze-ndaj-donika-gervalles/#sthash.PUhpftro.dpuf

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)