Morley Safer, intervistuesi dhe folësi legjendar i CBS News ka vdekur në moshën 84 vjeç.

Vdiq legjenda e televizionit, Morley Safer
Morley Safer, intervistuesi dhe folësi legjendar i CBS News ka vdekur  në moshën 84 vjeç.
Ai ka qenë sinonim i emisionit të lajmeve “60 Minutes”. Në CBS ishte bashkuar në vitin 1970 dhe gjatë gjithë kësaj kohe deri në muajin mars, ka kontribuar në 919 raporte.
Më parë, Safer, kishte shkruar në gazeta kandazez në vitet 1950, deri sa u bashkua me CBS, ku filloi si korrespodent në Londër, e shpejt u zhvendos në Saigon për të mbuluar Luftën e Vietnamit.
Gjatë karrierës së gjatë në gazetari, ai ka lënë edhe 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)