SHOQATA KULTURORE ARTISTIKE “SALI MANI“ DHE AJO “MARTIN DRESHAJ” PEJE KOSOVE , MEMORANDUM BASHKPUNIMI …


Më në fund , pas atij suksesi të arritur nga ansambli artistik I shoqates kulturore artistike “Sali Mani” në festivalin mbarëkombëtarë në Vitojë Tuz , ka ardhur edhe rradha e Memorandumit në mes kësaj Shoqate dhe , shoqates së vllazerisë Kosovë-Malësi e Madhe “Martin Dreshaj”. Në 9 pikat e këtij Memorandumi , vlersohet fryma e bashkpunimit me qellim bashkerendimin dhe bashkeveprimin e veprimtarive të perbashkëta në dobi të kombit tone .

Pas firmosjes së ndërsjellt të memorandumit nga dy kryetaret respektiv të dy shoqatave z , Ukshin Jashari per shoqaten “Martin Dreshaj” Kosove dhe ate “Sali Mani” Shqiperi , Gezim Vuçaj . Takimi ka vijuar në bisedime rreth punëve të perbashketa , në të ardhmen .

Ndaj për mysafiret nga Kosova të ndodhur në Shkoder , është percjellë edhe urimi nga vendasit per vllerzerit tanë kosovar, por edhe është rritur e vlersuar mirëbashkpunimi I mëtejshem.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)