GËZUAR 28 NËNTORIN!
Të dashurit e mi -  Motra dhe vëllëzër   nga zemra: 

                               

                               GËZUAR 28 NËNTORIN!Sinqerisht Edicioni shqip 


Agjencioni Floripress


Flori Bruqi

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)