Dekani thotë se Abdilaqim Abdylaziz Ademit iu deshën 8 vjetë për të kryer fakultetin

image


A i ka hije një Ministri të Arsimit që mos e kryej Fakultetin në afatet normale?

Dekani i Fakultetit të Inxhinerisë Mekanike- Universiteti Politeknik i Tiranës, Adonaq Londo ka folur me diplomën konstraverese të Ministrit të Arsimit dhe Shkencave në Maqedoni, Abdilaqim Abdylaziz Ademit.

“Sipas regjistrit elementar të diplomave që zotëron Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, mund të konfirmoj që z. Abdilaqim Abdylaziz Ademi ka qenë student në këtë Fakultet, ka filluar studimet në vitin 1988 dhe ka diplomuar në korrik të vitit 1996… Pra, mban numrin e regjistrit 210/2 dhe numrin e diplomës 1274, diplomat që janë në Fakultetitn e Inxhinierisë Mekanike- dega Metalurgji”, ka thënë në prononcimin e tij për TVM2, programi në gjuhën shqipe, Andonaq Londo, transmeton Almakos.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)