NJOFTIM PUBLIK: Vjedhja e identitetit dhe diç me tepër .....në faceboo.comNë faqet e rrjetit social  www.facebook. com   N.N.personi(personat) kanë hapur faqe të rreme facebooc-u  në emrin tim personal :Flori Bruqi,duke vjedhë datëlindjen time  së bashku me disa fotografi.

Faqet e rreme në emrin tim janë sa vijojnë:

https://www.facebook.com/flori.bruqi.9
https://www.facebook.com/flori.bruqi.5
https://www.facebook.com/flori.bruqi.3
https://www.facebook.com/flori.bruqi.1

Në rrjetin social facebooc.com faqe reale (zyrtare) me emër dhe mbiemër timin janë  sa vijojnë

Flori Bruqi


Flori Bruqi   https://www.facebook.com/flori.bruqi.18?fref=ts dhe
Flori Bruqi

Flori Bruqi  https://www.facebook.com/flori.bruqi

Me respekt,

Flori Bruqi

E-mail adresa: floribruqi@live.com
E-mail  adresa: floribruqi@yahoo.com
Në Prishtinë,24 nëntor 2014

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)