ARTAN GRUBI : GJORGJE IVANOVI NUK E PËRFAQËSON MAQEDONINË

Këshilltari i  Ali Ahmetit, Artan Grubi, ka shkruar se Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov, nuk e përfaqëson këtë shtet, pasi nuk ka legjitimitet.

Pas njoftimeve se Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov, u ka nisur një letër të presidentëve të shteteve anëtare të OKB-së, me anë të cilës dëshiron që fajin kryesor për konfliktin e 9 majit në Kumanovë, t’ia vë Kosovës dhe disa politikanëve shqiptarë, kanë ardhur edhe reagime nga Kabineti i Ali Ahmetit.
Këshilltari i Ahmetit, Artan Grubi, ka shkruar se Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov, nuk e përfaqëson këtë shtet, pasi nuk ka legjitimitet.
“Ivanovi bën mirë të vazhdon të hesht sikur që ka heshtur gjatë gjithë kohës sepse çdo fjalë ose tentativë e tij për të vepruar bën vetëm dëm dhe asnjëherë mirë.
Për ne, qëndrimet e tij nuk janë përcaktime të shtetit sepse ai nuk ka legjitimitet për ta përfaqësuar vendin dhe nuk flet as në emër të shqiptarëve, por as edhe në emër të qytetarëve” ka shkruar ai. 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)