Propaganda serbe: Pas Maqedonisë, shqiptarët do të sulmojnë Serbinë, Malin e Zi dhe Srpsken
Propaganda serbe: Pas Maqedonisë, shqiptarët do të sulmojnë Serbinë, Malin e Zi dhe Srpsken
Gazeta elektronike “Telegraf.rs” nxjerrë titullin bombastik “STROGO POVERLJIVO! POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo koji gradovi će biti METE! ( Pas Maqedonisë shqiptarët do të sulmojnë Serbinë, Malin e Zi dhe Srpsken: Ja cilat qytete do të jenë në SHËNJESTËR ! ), transmeton zeri.info

“Telegraf r.s.”, e nis tekstin me këto fjalë: “ Konflikti i armatosur i terroristëve shqiptarë dhe policisë në Maqedoni në të cilin gjatë vikendit kanë humbur jetën 8 ‘specialca’, e të plagosur 37 sish, ndërkaq janë vrarë 14 terroristë, është pjesë e strategjisë së krijimit të kaosit në Ballkan dhe është e mundur fillimi i konfliktit të përgjakur në Malin e Zi, Serbi dhe Republikën serbe !

“Telegraf.rs.” duke cituar gazetën “Informer”, shkruan: “Të dhënat operative të zbulueseve serbë e maqedonas në terren tregojnë se terroristët shqiptarë shpresojnë ta bëjnë sulmin në Shkup, Podgoricë, Hercegnovi, Beogrard dhe Banjallukë ! “.

Për të qenë “më bindës” titullin e nisin me togfjalëshin “Tepër sekret”. Gazeta e parë për ne përdor fjalën pezhorative “shiptar”, ndërsa simotra e saj - “albanci”.Image


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)