Ilirida Mirsad Ndrecaj-t në vend të detyrës shkruan për babain e saj-Hero!

Prekëse: Vajza e Mirsad Ndrecaj-t në vend të detyrës shkruan për babain e saj (Foto)
Sot Ilirida  Ndrecaj  vajza e Mirsad Ndrecaj kishte për detyrë klase të shkruante diçka, tema; "Pelerina". Por ajo në vënd të kesaj shkroi diçka tjetër!
Lexojeni se çfarë shkruan Ilirida  Ndrecaj  :

 Njëherë e një kohë në luftë babi duke luftuar më gjeti një pelerinë. U mbështjell Ilirida. Atëherë u bë e padukshme dhe askush nuk mund ta vriste atë por njëherë ajo nuk e vendosi atë dhe gati sa nuk e vranë Iliridën por babi i saj trim e shpëtoi dhe nga ai moment ajo nuk e heqte atë sepse frikësohej se mos e vrisnin dhe jetuan të lumtur...oooo se harrova ta përmend emrin e babait të Iliridës, ai quhej Mirsad Ndrecaj e tani jetuan të lumtur përgjithmonë. lirida 8 vjeçare!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)