Shqipëria kërkon hetim ndërkombëtar për ngjarjet e Kumanovës

.bushatiiiiii 11

Duke folur në ministerialin e NATO-s, ministri i Jashtëm shqiptar, Ditmir Bushati ka kërkuar një hetim ndërkombëtar për ngjarjet e Kumanovës. Ai gjithashtu ftoi palët që gjuha e urrejtjes dhe veprimet ekstreme të lihen mënjanë. Sipas Bushatit, cdo përshkallëzim i situatës, nuk i shërben stabilitetit demokratik dhe prosperitetit të Maqedonisë

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)