Gezuar Vitin e Ri 2017


Dikush me tha: Jeta nuk matet nga numri i frymemarrjeve por nga çastet që të lenë pa frymë.Prandaj dashuroni çdo ditë,dhuroni mirësi çdo ditë,jini pozitive çdo ditë.çdo ditë është një faqe libri dhe çdo fundvit është fundi i një kapitulli...mos harroni jemi ne që e shkruajmë këtë liber,le të zgjedhim fjalët më të bukura

GEZUAR VITIN E RI 2017


Shkendije Bajrami 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)