Vuk Drashkoviç - Gjykatësi


Picture

Letërsia serbe vjen në shqip me një roman të Vuk Drashkoviç. Politikan serb, ish-kryeministër, si dhe ish-ministër i Jashtëm i Serbisë, profesioni i parë i Drashkoviç është ai i letrarit.
Romani “Gjykatësi” i botuar  në vitet ’80 është kthyer në bestseller dhe është përkthyer në shumë gjuhë të botës.

  Titulli: Gjykatësi
  Autori: Vuk Drashkoviç
  ISBN: 978-9928-4017-9-3
  Faqe: 276
  Përkthyesi: Nikolla Sudar
  Kolana: Vexhi Buhara

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)