Historia e familjes së Nënë Terezës


Historia e familjes së Nënë Terezës

Specialja zbardh faktet historike në vite

Kush më shumë e kush më pak, ne të gjithë e njohim historinë e shqiptares më të famshme, Nënë Terezës.
Por pak njerëz kanë dijeni për fatin e pjesës tjetër të familjes Bojaxhiu, nënës Dranofile, dhe motrës Age, të cilat kanë mbërritur në Tiranë qysh në kohën e Mbretërisë dhe janë larguar nga jeta në fillim të viteve 70 të shekullit të shkuar.
Pikërisht duke ndjekur historinë shqiptare të familjes së Nënë Terezës, stafi i televizionit tonë realizoi specialen që ju ftojmë të ndiqni në vazhdim.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)