“Timonin” në shtrat, po e marrin femrat


Kush thotë se femrat janë nga natyra më të urta dhe të nënshtruara se meshkujt kur është fjala për seks?

Sipas një studimi të kohëve të fundit, në fakt, femrat po gjuajnë më me “breshëri” në dhomën e gjumit.

Studim ky i cili e lidh këtë me nivelin në ngritje të integritetit femëror si të tillë, qoftë në shoqëri, karrierë apo edhe jetën urbane në tërësi.

E duket se në një situatë të tillë, femrave po u pëlqen që të marrin edhe “timonin” në shtrat.

Nga ana e tij, eksperti britanik Tracey Cox, autori i studimit të lartpërmendur mbi raportet e reja mes dy gjinive në seks, argumenton se nuk ka asnjë arsye se pse femrat duhet të jenë më të turpshme se meshkujt kur gjenden në dhomën e gjumit.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)