Kjo jane ushtrime te cilat duhet te praktikohen nga vajzat dhe djemt    Comments

    Popular posts from this blog

    Libra të rinj - Shkarkim falas

    Ese për Vitin e Ri

    Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)