Gjeneral Fatmir Limaj: Kjo seancë po e dëmton shtetin

Image result
Fatmir Limaj, nga Nisma për Kosovën tha se seanca e sotme është dashur të bëhet shumë vjet më parë, pasi sipas kjo seancë në këtë periudhë po e dëmton shtetin.

Sipas tij, asnjë parlament në botë nuk flet pas vendimit të gjykatës.

“Prej shumë gabimeve që kemi në këtë drejtim dhe në shumë çështje po bëjmë një gabim me vetëdije, e dimë që kjo seancë po i dëmton ata dhe s’po i ndihmon njerëzve”, tha ai.

“E kemi kthyer këtë mbrojtjen e UÇK në bazë individuale dhe familjare. Kjo nuk i intereson shtetit. Secili familjar të interesohet për të vetin. Akuzat e UÇK-së shteti ka për detyrë që t’i mbrojë, jo të individëve”, tha ndër të tjera ai.

Ai tha se Qeveria e Kosovës nuk e ka dërguar ndonjë avokat që të mbrojë interesin publik të shtetit dhe të luftës Çlirimtare të Kosovës.

Limaj përmendi masakrën e familjes Deliaj, për të cilën tha se nuk është hetuar dhe dënuar askush.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)