NJOFTIM NGA LIDHJA E SHKRIMTARËVE E KOSOVËS

Fotografia e Lidhjae Shkrimtarëve e Kosovës

Aktivitetet në kuadër të festivalit ndërkombëtar të poezisë "Drini poetik" do të zhvillohen sipas programit - me këtë ndryshim: "Ora e Lidhjes" mbahet në Sheshin e Lidhjes Shqiptare në Prizren në orën 14:00.

Fotografia e Lidhjae Shkrimtarëve e Kosovës


Autobusi nga Prishtina me anëtarë të LSHK-së niset në orën 11, kurse dreka në orën 12:00 në restorantin "Jeta" në Vërmicë. 

Në orën 18:00 është ora letare "Valët e Drinit" në Kukës, ku shpallen edhe fituesit e çmimeve letrare të "Drinit poetik".

Mysafirët vendosen më 09.06.2019 në hotelin "Grand" të Prishtinës.

FNP "Drini poetik" më 09.06.2019 nis punimet në Prishtinë, vazhdon më 10.06.2019 në Prizren e Kukës. 

Në Prishtinë, pos sesionit letrar, përurimit të librave dhe "Lirës magjike", shpallen edhe emrat e anëtarëve të rinj të pranuar në LSHK.

Festivali mbahet në patronazhin e ministrit të MKRS të Kosovës, z. Kujtim Gashi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)