Ja si edukohen nxënësit e Kosovës !!!Në një video të publikuar në internet shihet se në Shkollën e Mesme të ultë, “Thimi Mitko” në Gjilan vetëm mësim nuk zhvillohet.

Aty profesori dhe nxënësit nuk shihen fare duke mësuar, por duke luajtur dhe fjalosur mes vete.

Disa nxënës lehin sikur qentë, disa bërtasin sikur majmunë e disa të tjerë emitojnë lopën.

“Muuuu... aaaaaaaaaa”, dëgjohen nxënësit duke bërtitur derisa profesori mban në duar ditarin.

“Far lopash”, reagon një nxënëse derisa të tjerët i përplasin bankat. /express/


Linku:

 http://www.youtube.com/watch?v=kdTPwQlGfBQ 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)