Falenderim nga Rasim Bebo


I nderuar Profesor Halit Elshani

Falenderoj Z. Flori Bruqi  qe me dergoi artikullin tuaj: "KOSOVA ESHTE SHQIPERIA" dhe me tej :
"Bamiresia qe shenon faqe historie e nderi". E lexova dhe rilexova dhe e kopjova. Eshte si nje liber I vogel xhepi, si nje "Taschen buk" I vlevshem. 

Edhe une e kam takuar Nene TEREZEN kur erdhi ne Tirane me 1991-1992 ku hapi nje qender bamiresie. 

Takimi me NENE TEREZEN ishte i paharrrueshem. 

Me tha: "Shkova te Z. Nexhmije Hoxha dhe i thashe: Ju zonje i keni hequr ADHURIMIN NDAJ ZOTIT -Popullit shqiptar".


Me shume respekt te fala Rasim Bebo.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)