FLORIPRESS:Ftesë për pjesëmarrje në përurimin e dy librave të Prof. Dr. Agim VincësThursday, 17 November 2011, 22:55
 

KOMUNA E TETOVËS

Departamenti për Veprimtari Publike

Ju fton

Të merrni pjesë në përurimin e dy librave të Prof. Dr. Agim Vincës: (Po)etika e fjalës dhe Arti i reagimit.

Përurimi do të bëhet të premten, më 18 nëntor 2011, në orën 13:00, në lokalet e hotel “Lirakut” (në qendër të Tetovës).

Për librat do të flasin: Prof. Nasho Jorgaqi, Dr. Salajdin Salihu, Dr. Bajram Kosumi dhe Hydajet Hyseni.

Prania Juaj do ta madhërojë këtë ngjarje kulturore!Arti_i_reagimit    
Poetika_e_fjales

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)