Me ftesën e Rektorit të Universitetit Politeknik të Tiranës Akademik Jorgaq Kaçani, profesori i FIM - Prof.Asoc.Dr. Mirlin Bruçi me datën 23.05.2016 ka mbajtur ligjëratën me titull: “Trendet bashkëkohore drejt të cilave sot është orientuar teknologjia e përpunimit plastik të metaleve”Me ftesën e Rektorit të Universitetit Politeknik të Tiranës Akademik Jorgaq Kaçani, profesori i FIM - Prof.Asoc.Dr. Mirlin Bruçi me datën 23.05.2016 ka mbajtur ligjëratën me titull: “Trendet bashkëkohore drejt të cilave sot është orientuar teknologjia e përpunimit plastik të metaleve” , dhe nga Rektori i këtij Universiteti u dekorua me medaljen e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)