Vrasësit serbë me pagesë mbjellin frikë nga Ballkani në AfrikëGazeta  “Blic” e Beogradit, në versionin e saj të shtypur, ka temë speciale vrasësit serbë me pagesë të cilët kryejnë urdhra për vrasje nëpër shtete të botës.
Sipas kësaj gazete, vrasësit serbë me pagesë, “zanatin” për vrasje e poqën gjatë luftërave të viteve të 90-ta të shekullit të shkuar nëpër vendet e ish-Jugosllavisë.
Në fillim, thotë kjo gazetë, transmeton Koha.net,vrasësit për një vrasje merrnin deri në gjysmë milioni euro.
Tani çmimi ka rënë dhe për një vrasje mizore, “punëkryesi” merr vetëm 10 mijë euro.
Nga vrasjet e tilla ka filluar po mbillet në Ballkan dhe në Afrikë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)