FM IMAGES : Pamje filmike të Kosovës më 8-9 qërshor, 1999Për herë të parë FMimages Albania, ju sjellë pamje filmike të realizuara nga gazetarët e huaj me datën 8-9 qërshor, vetë 4 ditë para se të çlirohej Kosova nga Serbia.
Me datën 8 qërshor një grup i gazetarëve të huaj iu lejohet për herë të parë të futën në Kosovë, pamjet filmike janë realizuar nga Televizini TVR3 nga Catalonia. Gjithçka në Kosovë ishte djegur nga paramilitarët serbë, rrugët te shkrëtuara dhe shtëpi te djegura. Gazetarët nisën në drejtim të Prishtinës, për të parë gjëndje atje. Në rrugë shihen duke patrolluar parmilitarët serbë ndërsa shumë ndërtesa janë bombarduar nga avionët e NATO-s. Në mbrëmje dëgjohen krisma armësh dhe gjysma e qytetit është e paralizuar nga mungesa e rrymës dhe nga bombardimët e avionëve.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)