Ministri i Punëve të Jashtme i Bosnjë e Hercegovinës Igor Crnadak: Nuk do të ndryshojë qëndrimi i Bosnjës për Kosovën, s’ka njohje

Ministri i Punëve të Jashtme i Bosnjë e Hercegovinës Igor Crnadak ka deklaruar sot se B e H nuk po e shqyrton njohjen e pavarësisë së Kosovës dhe se ky qëndrim nuk do të ndryshojë në të ardhmen.


Ai për N1 ka thënë se ky duhet të jetë qëndrim i Bosnjë e Hercegovinës pa sqaruar se është kështu për shkak se Republika Serb e ka këtë qëndrim” dhe se a do të ishte me rëndësi që Kryesia e B e H-së të harmonizohet dhe për ta zhvilluar politikën ndaj Serbisë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)