Thirrje publike Amerikës: Vendosni tankët në Kuvend, çlirone Kosovën për të 2-tën herë



Në vitin 1999 Amerika ishte ajo që e çliroi Kosovën nga tirania serbe, tani ka ardh koha që për të dytën herë të ndërhyjë në Kosovë. Tani çlirimin nga komandatët dhe analfabetët që e kanë ngulfatur Kosovën.
Amerika duhet t’i vendos tankët në Kuvendin e Kosovës, t’i arrestoi të gjithë deputetët, të formojë një qeveri me njerëz me duar të pastra dhe intelektual,...

Qyetaret e Kosovës janë lodhur më këtë klasë politike të kriminalizuar dhe korruptuar.
Në vitin 1999 shqiptarët e Kosovës, kishin vetëm një shpresë: Amerikën dhe Amerika kurrë nuk i tradhetoi, kurrë nuk i plaçkiti dhe i rjepi sikurse komandatët e pa gdhendur, analfabet dhe kriminel të cilët e kanë ngulfator Kosovën.
Prandaj, Kosovës i duhet një çlirimi i dytë nga Amerika, për ndryshe Kosovë do të zbrazet sikurse në vitin 1999, tani nga komandatët të cilët për interesa të tyre personale po e shkatërrojnë Kosovën,shkruan FM IMAGES.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)