FM IMAGES: Konfrontimi i shqiptarëve më ushtarët serbë më 13 qershor 1999Kjo video dramatike tregon momentin kur ushtarët serbë për pak kishin vrarë një shqiptar duke qëlluar në ajër, dhe ishin ushtarët gjermanë të KFOR-it ata që parandaluan konfliknitn mes shqiptarëve dhe ushtarëve serb të cilët po tërhiqeshin nga qyteti i Prizrenit.
Ushtarët gjermanë ndërhynin dhe forcat serbe u tërhoqën në rrugë duke ecur prapa. Banorët thanë se paraushtarakët serbë po digjeshin dhe plaçkitën shtëpi në një pjesë të qytetit para tërheqjes.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)