Marrja e identitetit dhe kërcnimet virtuale të " Andriana Kodhelit",apo të John Albert-it!

Kohë më parë gazetari i mirënjohur shqiptar R.B(emri është i njohur në redaksi )është ankuar se një femër gjëja shqiptare me vendbanim në Romë të Italisë,nërmes rrjeteve sociale po e shantazhon duke kërkuar të holla më një video fotomontazh të këtij gazetari.

Andriana Kodheli

Ajo quhet  Andiana  Kodheli.Ja se çfarë thotë PROSTITUTKA,në rrjetin social facebook.com:

Andriana Kodheli

Unë ju jap adresën e nënës sime, nëse nuk keni të holla deri në 17 orë unë të publikuar këtë video.Ju jeni do të bëjë një transferim në bankë western union .

adresen transfer western 500 euro ok

Andriana Kodheli

Name: kodheli first name: olga country: ivory coast City: abidjan Street: street of the clinic postal code: 00225 question: Sky response; Blue

ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

Unë pres për kodin e transferimit.

Ju jeni do të bëjë një transferim në bankë western union .

adresen transfer western 500 euro ok

Andriana Kodheli

Name: kodheli first name: olga country: ivory coast City: abidjan Street: street of the clinic postal code: 00225 question: Sky response; Blue

ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

Andriana Kodheli

Unë pres për kodin e transferimit. ...dhe vazhdon nëpërmes  adresës virtuale Andriana Kodheli... e Skajp cathy.sex12:Pra, më thoni ju të dërgoni të holla apo jo?..më dëgjoni tregoni mikut tuaj Unë dua paratë ose do të publikojë videon e tij në mbarë botën..ok nuk shqetësohet dëgjoni mua unë nuk e kujdesit të policisë dhe e di se unë nuk jam duke luajtur kam nevojë për të holla ai ka kërkuar mua për seks ok..them atë kam nevojë për këto para deri të hënën ose të publikojë videon e tij në mbarë botën....ok si ju do të shihni atë që unë mund të bëj me këtë video....dëgjoni Unë nuk bëj kujdes atë që unë dua është të holla kështu që ai paguan mua dhe unë fshin OK Video....Plotësisht pajtohem më z.Marjan Dodaj,se personi është i rremë dhe së i njajti /njajta bënë gabime drejtëshkrimore shqipe dhe se tekstet është duke i përkthyer nëpërmes Google Translate.

Foto
Eksiston dyshimi i bazuar që autori i këtyre marifetlleqëve të pista në internet është ky në foto,për të cilin Interpoli duhet gjurmuar.Quhet  John Albert,i cili në facebok ka vetëm 12 shok!

John Albert

Shokët e tij janë sa vijon:*********
Marjan Dodaj

Eksperti i njohur i kibernetikës Marjan Dodaj,shkruan lidhur më këtë sa vijon:Kesajë ma teper i vjen era skeme piramidale qe zakonisht vijne nga Burkina Faso dhe disa shtete aty afer dhe ma thote mendja qe nje zezak nga ky shtet ka vjedhur identitetin e kesaj sepse shqipen e ka te perkthyer me google tralation dhe distinacioni i fundit te dergeses eshte Republic of Côte d'Ivoire (French: République de Côte d'Ivoire), is a country in West Africa. It borders Liberia, Guinea, Mali, Burkina Faso, and Ghana; its southern boundary is along the Gulf of Guinea..

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)