Urime ditëlindja bir!


Biri im i dashur!

Nuk urojë qe jeta jote të jetë e gjatë sa jeta e një YllI,jo se kjo do ishte shumë e gjatë.Nuk urojë që jeta jote të jetë e gjatë sa jeta e një LULEJE ,jo se kjo do ishte shumë e shkurtër por urojë që jeta jote të jetë e shëndritshme si Dielli dhe e bukur si Trendafili...

Si freski e detit të ardhtë lumturia,si pëllumb i bardhë të ardhtë dashuria,çdo endërr e jotja u beftë realitet,urime ditëlindjën bir, i befsh 100 vjet..
Babi

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)