Deri kur Jevgu Bahtir Hamza shpif kundër atdhetarëve shqiptar...


Nga Skënder Karaçica-Chicago,Illinois


s_karaqica99@hotmail.com.
BAHTIR ZEZA...


Në vazhdim do të shtoja edhe këtë:Nuk meriton që të humbasim shumë duke u marrë me këtë njeri me Bahtir(Zezën)Hamza!Pë spijunime në Tiranë rrifet  nga SHISH-i


Do të ishte mirë që familja e Jusuf Gervallës dhe shoqatat atdhetare në Deçan të ngrehin padi penale për shpifjet dhe denigrimet që po i i bën B.Hamza kundër luftëtarëve të lirisë së Kosovës.Një shembull se si ky njeri në një anë sulmon ,,tradhëtarët,,(sic!)dhe krejt pahiri duke harruar se çfarë ka thënë për vëllain e Rexhep Ajazit,ish gazetar në Radio-Prishtinë)për Ramë Ajazin,ai merr dhe bënë gjoja një ,,reçension,,(sic!)për librin me poezi të R.Ajazit!Flet ndryshe dhe vepron krejt ndryshe.Ky është Bahtir(Zeza)Hamza i Korroticës së Poshtme në Drenas.Lexo pjesën tjetër në faqen tuaj në Facebook.Uroj gjithë të mirat dhe më të mira u pafshim në Atdhe!

I nderuar Flori,

Me dashamirësi dhe shumë vëllazërore Ju përshëndes nga Amerika(Çikago)dhe uroj gjithë të mirat në jetë.Jemi bashkarisht në udhën e krijimatrisë dhe me shumë se kaq për të ndërtuar kahe të reja kombëtare shqiptare.Kam përcjellur me vëmendje tërë opusin tuaj krijues dhe nga fushat tjera intelektuale.Me keni pyetur për 


  Maviosjet në fytyrë dhe trup nga SHISH-i shqiptar
Bahtir(Zezën)Hamza.Çfarë të them tjetër pos asaj që kam shkruar kohë më parë.Ky njeri nuk është poet e më së pakut njeri i kohës sonë.Unë e njoh fare mirë;ishte njeri i udhëve të mjerimit që katundi i vet(Korrotica e Poshtme,Drenas)as që e ka marrë si thuhet në Drenicë me prashitë misër(!).Tërë ato të palarat e tij dhe sharjet e fyerjet për njerëzit e udhëve tona kombëtare(J.Gërvalla)e etj as që e ka njohur dhe,sot e kësaj dite,nuk dinë se kush ishte njeriu i kohës shqiptare Jusuf Gërvalla dhe plejada e tij...!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)