Armët e konfiskuara nga forcat serbe: Çfarë i thoshte gjenerali shqiptar Ramush Haradinaj- Gjeneralit Michael Jackson

Në një video të agjencisë ndërkombëtare të lajmeve, Associated Press, shihet Ramush Haradinaj – lideri aktual i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës – duke ia prezantuar shefit të atëhershëm të KFOR-it, Michael Jackson, armët të cilat Ushtria Çlirimtare e Kosovës i kishte konfiskuar nga ushtria serbe.
Armët e konfiskuara nga forcat serbe: Çfarë i thoshte Haradinaj Gjeneralit Jackson (Video)
Videoja është e vitit 1999, menjëherë pas përfundimit të luftës në Kosovë.
“Numri i armëve të konfiskuara është i madh dhe kjo është diçka interesante. Edhe prezantimi i tyre është i mirë”, kishte thënë Jackson, aso kohe.

https://www.youtube.com/watch?v=PsdCEWsbdk0

Captured Serbian Weapons by Albanians (UCK/KLA) in Battle`s - Kosovo War 1998/1999


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)