Ky është çrregullimi seksual për të cilin meshkujt nuk flasin asnjëherë


femer mashkull
Mendohet se të gjithë meshkujt e arrijnë orgazmën sa herë që bëjnë seks, por për disa kjo gjë nuk është e mundur. Ata kanë ereksion dhe marrin kënaqësi nga marrëdhënia seksuale, por nuk janë në gjendje të arrijnë kulmin e kënaqësisë.

Ky problem quhet “ejakulacion i vonuar” dhe mendohet se prek rreth 8% të meshkujve, sipas Dr. Tobias Kohler, një ekspert që punon në Ilinois të SHBA-së.

“Meshkujt që e kanë këtë problem bëjnë seks për 20 minuta ose më shumë pa mbaruar punë, shpesh duke u dorëzuar kur janë të rraskapitur ose të turpëruar”, shpjegon për “Daily Mail” doktori.

“Nëse keni probleme për të arritur orgazmën ose ju duhet më shumë kohë se normalja për ta arritur atë, atëherë duhet të shqetësoheni dhe të vizitoheni te një mjek”, shtoi Kohler.

Ejakulacioni i vonuar ndodh kur një burrë që normalisht arrin orgazmën për 3-4 minuta, nis t’i duhen 15 minuta. Mjekët ende nuk kanë arritur të kuptojnë se kush e shkakton këtë problem, por besojnë se ka të bëjë me probleme psikologjike, sëmundje të ndryshme apo konsum droge.

SHPËRNDAJE NË:

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)