Dr. Adem Harxhi : A janë normale fantazitë seksuale?

Po qe se ëndërroni veten të veshur seksi para bosit, ju nuk jeni e vetmja që fantazoni kështu. Studimet kanë treguar se mbi 50% e grave fantazojnë në këtë mënyrë.

Madje, edhe gratë më të fuqishme kënaqen me këto lloj fantazish.

Mbani mend: fantazitë dhe realiteti janë dy botë të ndryshme, që nuk duhen ngatërruar me njëra-tjetrën.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)