LETËR NGA AMERIKA: URIME FLORI BRUQI
Anëtar i rinjë i AAAS-it në New York është studiuesi kosovar Flori Bruqi

http://floripress.blogspot.com/2016/07/anetar-i-rinje-i-aaas-it-ne-new-york.html
From:ymerieshref@gmail.com
To:floribruqi@yahoo.com

Date:Saturday, 30 July 2016, 0:42

;

Intelektuali i shquar dhe krijuesi në shumë fusha të dijes, Profesori Flori Bruqi, e nderon dhe ia rrit edhe më shumë autoritetin Akademisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke qenë anëtar i saj. Por nuk e di nëse Akademi e Shkencave dhe e Arteve në Prishtinë dhe Akademia e Shkencave në Tiranë, a e kanë menduar ndonjëherë se do t'i bënin nder vetes sikur ta anëtarësonin në radhët e veta këtë krijues emblematik?Urime nga zemra Profesor Florit dhe Akademisë Shqiptaro-Amerikane për anëtarin e ri të saj.

Prof.Dr.Eshref Ymeri

Kolumbus, Ohajo

29 korrik 2016

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)