Shpaloset flamuri i Kosovës në qendër të Beogradit
Tre të rinj shqiptarë nga Kosova, Alban Krasinqi, Rinlind Kusari dhe Arlinda Smaili, kanë qëndruar në Beograd dhe me këtë rast kanë bërë një foto me flamur të Kosovës, si shkruajnë ata, përballë Kuvendit të Serbisë dhe shumë afër Presidencës së Serbisë.

Ata në Facebook e kanë postuar edhe foton e përbashkët që e kanë bërë në kryeqytetin serb, me flamur të shpalosur të Republikës së Kosovës.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)