Vendi ku gratë rrihen me vetdëshirë për të arritur perfeksionimin dhe kulmin e tyre!

Në botë ekzistojnë kultura të shumta, nga cilat ka rituale nga më të ndryshmet. Mirëpo në Etiopi ekziston një ritual për të cilin me siguri deri tani nuk keni dëgjuar.

805f68f32a4c9f3a8e84c62d94dbe62d
Ky rit, i cili zanafillën e ka shekuj më parë, pretendon se nëpërmjet rrahjes sistematike gratë do të perfeksionohen edhe më shumë dhe nga rrahja ato arrijnë kulmin e fuqisë së tyre, transmeton Albtime.
Sipas këtij riti është e zakonshme që gratë dhe vajza të rrihen me thupra të mprehta dhe objekte tjera deri në momentin kur lëkura të çahet dhe gjaku të bie mbi tokë. Femrat që rrihen po ashtu e kanë të ndalur të bërtasin gjatë ritualit./albtime


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)