Ambasadori britanik Ruairí O'Connell: Unë nuk mund ta ndali kandidaturën e Hashim Thaçit për President të Kosovës


Në komunikimin me miqtë në Facebook, Ambasadori britanik është pyetur edhe rreth kandidaturës së Thaçit për President. Pyetjes direkte se “Gjykata Speciale është krijuar për Thaçin dhe pse ai lejohet të kandidoj për President” diplomati britanik ka thënë se ai nuk pyetet se kush është kandidati për President. Ja çfarë thotë Ambasadori britanik.
Ambasadori britanik: Unë nuk mund ta ndali kandidaturën e Thaçit për President
Ruairí O'Connell Pse lejoni? Cili mendoni qe është roli im? A mendoni qe njerëzit me pyesin mua kush do te jete kandidat për president? Kosova është e pavarur. Deputetet tuaj janë përgjegjës për zgjedhjen e presidentit, nëse nuk pajtoheni me vendimet qe ata marrin, dhe jo vetëm për presidentin, mos votoni per ta.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)