Presidentja e Republikës së Kosoves, Atifete Jahjaga i ka uruar Hashim Thaçit zgjedhjen në postin e Presidentit të Republikës së Kosovës

Jahjaga uron Thaçin

Z.Atifete Jahjaga  i ofroi z.Hashim Thaçit bashkëpunimin e plotë për një tranzicion të suksesshëm mes dy presidentëve, në përputhje me Kushtetutën dhe normat demokratike të cilat do të forcojnë institucionet demokratike të Kosovës dhe do të kontribuojnë në konsolidimin demokratik të vendit.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)