Lideri i AKR-së Behxhet Pacolli: Nuk duhet hequr as shtuar asnjë presje nga ajo qka tha ambasadori amerikan

Pacolli: Nuk duhet hequr as shtuar asnjë presje nga ajo qka tha ambasadori amerikan
Lideri i AKR-së Behxhet Pacolli thotë se asnjë njeri i arsyeshëm nuk mund të heq as të shtojë asnjë presje nga ajo që ka thënë dje ambasadori amerikan, Greg Delawie.
Postimi i plotë:
Unë nuk dua dhe nuk mundem ta besoj se ka njeri në Kosovë që arsyeshëm mundet të heqë apo të shtojë asnjë presje për atë çka Ambasadori Amerikan Delaëie dje deklaroi.
Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, Delaëie, tha ekzakt atë që çdo njeri i arsyeshëm do ta thoshte.
Ambasadori nuk kurseu askënd pa marrë parasysh partitë politike dhe ngriti zërin për ata që e dëmtojnë Kosovën, dhe zhvillimin e jetës demokratike në Kosovë, ashtu siç do të duhej të ishte qëndrimi i secilit që e do Kosovën. Çdokush që i kundërshtohet kësaj deklarate, në një apo tjetër menyrë, nuk e do Kosovën.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)