Në sytë e publikut të mencur, Edi Rama , mund të duket vetëm si pacient i spitaleve për të sëmurët mendor.

Fotografia e profilit të Bajram Kabashi

Bajram Kabashi Profesori i njohur amerikan, Edward Joseph, në një intervistë paska thënë se ai "e kupton pozicionin e Vucicit, që do izolimin e Kosovës, por ai nuk është duke e kuptuar pozicionin e Edi Ramës."
_________


Fotografia e Bajram Kabashi


Po, pra !


Nuk mund të gjendet njeri të ndërgjegjshëm që e ka lindë Nana e Babai Shqiptar, që mund ta kuptoj pozicionin e Edi Ramës. 

Pozicioni dhe sjelljet e tij janë tipike joshqiptare, apo më mirë të thuhet antishqiptare. Një shtet serioz kombëtar edhe po ta kishte Kryeministrin që si përket etnisë shqiptare, në bazë të Kushtetutës së vendit, kishte për ta detyruar të sillet si shqiptar i mirë dhe kryeministër i denjë i vendit. 


Ky njeri me komplekse të shumëta dhe me sjellje të sforcuara e të shtirura intelektuale, në sytë e publikut të mencur mund të duket vetëm si pacient i spitaleve për të sëmurët mendor.

 Një popull dinjitoz e krenar askund në botë nuk do ta duronte një "Kryeministër" të tillë që në vend se të jetë mbështetës i popullit e vendit të vet, i mbështetë interesat e popujve të huaj, madje edhe të atyne të njohtun për anmiqësi ndaj Shqiptarëve!

Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz dhe tekst


Edi Rama, më parë se i sëmutë mendor del të jetë i kapun prej shërbimesh anmiqësore dhe atë që nga periudha kur propagandistit serbomadh në muzikën serbe, Goran Bregovic-it, apo edhe më herët, të cilit ia dha "Celësin e Tiranës"!

Tek një njeri që i tradhëtoj interesat kombëtare dje, nuk ka asnjë mundësi që të shpresohet sot në te, kur Vucic, nga Tirana, ia persëritë se në Recak nuk ka pasë masakër dhe ky gjoja kryeministër shqiptar, heshtë si mumje!

Nuk ka faj Edi, ky kombëtarisht indiferent, por ka faj populli, secili prej nesh vec e vec, që ndihet Shqiptar i mirë e me ndërgjegje kombëtare shqiptare!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)