Dokumenti që tregon origjinën e minishengenit dhe manipulimet e Edi Ramës

Kundër fantazmave për Mini Schengen-in ,agjencioni Floriprss,ka kohë që ka shkruar kundër Vuçiqit,Edi Ramës dhe vetë Soros-it.

Dëshmia më e mirë janë shkrimet e publikuara në "Floripress".


Agjencioni Floripress

Shpëtoni Shqipërinë nga Sorosi dhe Edi Rama !

Nga Flori Bruqi 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)