Pamje të rënda: Publikohen foto nga masakrat në Luftën e Kosovë006b870c265afe2f55818a6dd5324087
Këtu i shikoni  disa fotot të pazbuluara nga masakra e Kosovës. Vrasja masive ndodhi 14 vite më parë, më 27 prill të vitit 1999, ku forcat serbe rrethuan “Reken e Keqe” dhe “Lugun e Carragojës” në rrethinën e Gjakovës.
Brenda disa orëve u krye ekzekutimi më makabër dhe masakra më e madhe në luftën e Kosovës, gjatë viteve 1998-1999. Ndërkohë që ende nuk dihet fati i 1781 personave, të cilët janë zhdukur gjatë luftës së viteve 1998 - 1999.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)