Stafi i Presidentit Donald Trump i kthen përgjigje Bleonës, ja letra publike


Menjëherë pas shpalljes së rezultateve në zgjedhjet presidenciale në Amerikë, ajo që pasoi nga këngëtarja e hitit ‘Take You Over’, Bleona ishte një urim i përzemërt për mikun e saj.
Nga ai moment, për Bleonën nga shqiptarë me qasje lokaliste dhe jo vetëm pasuan kritikat teksa edhe emra të njohur që qeshën duke deklaruar se këngëtarja s’do marrë përgjigje.
Por, vetëm 48 orë pas, në vlugun e punëve tashmë kur procesi i tranzicionit të fuqisë nga Obama tek Trump ka nisur, Bleona ka marrë përgjigje.
Zëvendës presidenti i Trump Organization, përmes një letre publike, e ka falënderuar shqiptaren duke marrë edhe një ftesë që konfirmon se është çdo herë është e mirëpritur tek stafi.
Menjëherë pas shpalljes së rezultateve në zgjedhjet presidenciale në Amerikë, ajo që pasoi nga këngëtarja e hitit ‘Take You Over’, Bleona ishte një urim i përzemërt për mikun e saj.
Nga ai moment, për Bleonën nga shqiptarë me qasje lokaliste dhe jo vetëm pasuan kritikat teksa edhe emra të njohur që qeshën duke deklaruar se këngëtarja s’do marrë përgjigje.
Por, vetëm 48 orë pas, në vlugun e punëve tashmë kur procesi i tranzicionit të fuqisë nga Obama tek Trump ka nisur, Bleona ka marrë përgjigje.
Zëvendës presidenti i Trump Organization, përmes një letre publike, e ka falënderuar shqiptaren duke marrë edhe një ftesë që konfirmon se është çdo herë është e mirëpritur tek stafi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)